The Sacred Touch I

The Sacred Touch – et kursus i healing

Energi og berøring. Jeg arbejder med energi healing.  Mit kursus hedder – The Sacred Touch – da det netop beskriver måden jeg tilgår og berører et menneske på. Hellig berøring – . Jeg er reiki mester og vil som udgangspunkt lære dig om Reiki = Universel livsenergi, som blev opdaget af japaneren Mikao Usui.

Men da måden at heale på, er meget styret og lagt i rammer i Reiki systemet, vil du også lære min måde at arbejde på. Den er meget mere intuitiv – og er den måde jeg i dagligdagen arbejder på.

The Sacred Touch I

Du vil på The Sacred Touch I lære at mærke enerigi – og modtage den. Du vil undervejs modtage flere indvielser, som forbinder dig til healingsenergien og udvider din healingskanal.

 Udover at heale andre, lærer du en fantastisk måde at heale dig selv på. Dette giver dig en forunderlig og forløsende indre ro og balance, samt en dejlig afslappet søvn.

Der vil være god tid til fordybelse og den første dag vil der også indgå en fælles hjertemeditation.

Du vil efter 2 dage kunne gå ud og heale andre – og forhåbentligt have fundet nærmere indtil dit hjerte og føle dig løftet. Din egen selvudvikling er i fokus – hvilket blir en fantastisk gave. Det hele bliver selvfølgelig styret og guidet af mig.

Næste kursus i 2017: Fredag d 21. april kl 17.00-21.30 og

                                           Lørdag d 22. april kl. 9.30-17.00

Oprettes løbende, efter behov – så send mig en mail ved interesse.

Pris: kr. 1.895,00 inkl. kaffe/the/vand, frugt og snacks

Max 10 deltagere pr. kursus

Der vil være gratis træningsaften ca. hver 6. uge, hvis der er interesse for det, dog min. 4 deltagere. 

Har du deltaget i et af mine kurser, kan du, hvis du ønsker at gentage det, deltage gratis. (Max 1-2 pladser pr. kursus).