Om mig og Blidterapi

Kort fortaltBornholm-2

Jeg er født på Bornholm, og kan ikke leve uden at være tæt på naturen. Vandet og klipperne gir’ mig den indre ro og balance jeg har brug for. Jeg har boet i 35 år i Jylland, og har 3 dejlige børn og en dejlig mand. Jeg har indtil 2006 arbejdet med salg og marketing i forskellige firmaer i og omkring Århus.

Stress og depression

Jeg oplevede på et tidspunkt, at gå ned med stress og en mindre depression. Det var en hård tid, men sygdommen lærte mig også en hel masse. Jeg ved hvad det vil sige at have stress – ikke at kunne overskue hverdagen. Denne viden bruger jeg positivt i dag og kan forstå de mange klienter der i dag kommer og er i samme situation.

Blidterapi

Det alternative behandlingssystem har altid interesseret og tiltrukket mig. Derfor startede jeg i 2006 på Stanley Rosenberg Instituttet med at tage uddannelsen i Kranio-Sakral Terapi.  Jeg kalder min klinik for Blidterapi og det hænger godt sammen med måden jeg behandler på.

Jeg arbejder grundlæggende med Kranio Sakral Terapi – men også en del bindevævsmassage inddrages naturligt i behandlingen. Jeg healer altid når jeg behandler – hvilket jeg blot ser som en ekstra gave oveni. Jeg efteruddanner mig løbende v. Heather Smith og Anni Jørgensen v. KST instituttet i Them. www.kstinstituttet.dk  Jeg supplerer også gerne mine behandlinger med øreakupunktur i forbindelse med fx smertelindring.

Jeg har haft klinik i Hørning v Skanderborg i 13 år, men bor nu i Jels, vest for Kolding.

Uddannelse:

Kranio-Sakral Terapi 1, 2, 3, 3+, 4

Kranio-Sakral Terapi og Hjernen – De forunderlige fødder

Kranio-Sakral Terapi børnekurser 0-2 år – 3- 14 år samt kurset “Børn med særlige behov“.

Rosenberg Teknik (Bindevævsmassage)

Grundlæggende principper i Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

Massagekursus på Nordlys Centret

Øreakupunktur kursus v La Sota instituttet i Fredericia

Anatomi- og Fysiologi v/Karsten Munk

Sygdomslære v/Karsten Munk

Psykologi v/Karsten Munk

Open Medicine v/Jakob Mikkelsen

Reiki 1-2-3 – blev Reikimester i 2014 v Lene Dahl Ny tids spirituelle KraftCenter

Kontakt Kranio-Sakral Terapeut Heidi Thygesen