Stress

Stress – en sygdom

Stress er nemt at sige, når man bare har travlt. Men det er en sygdom, som skal behandles for at kroppen kommer i balance igen. Oplev det med Kranio Sakral Terapi.

Jeg kunne ikke trøste min egen datter

At have stress er en frygtelig følelse at have i kroppen. Jeg har selv oplevet den. Den afmagt og følelse af at man ikke kan genkende sig selv, er ganske forfærdelig. At vågne om morgenen og have den tunge følelse i kroppen, at man faktisk ikke orker at stå op. At skulle forholde sig til fx sine børn – sit job – til livet er nærmest umuligt.

At man græder meget og slet ikke kan forstå, hvorfor man ikke magter alt det, man plejer at magte. Ens lunte bliver meget kort – man lader tingene gå udover, især dem man elsker.

Søvnløshed

Man tager sig sammen indimellem for det kan ikke være rigtigt – men man er så træt og energien og gnisten er der bare ikke. Man har bare lyst til at sove – men heller ikke her kan man finde ro. Det tager lang tid at falde i søvn – tankerne myldrer rundt. Endelig falder man i en urolig søvn, for så at vågne op igen måske kl 3 og så sover man ikke mere den nat. Det slider meget på både det fysiske og psykiske.

Af andre symptomer kan nævnes: overfladisk vejrtrækning, en klemmen om brystet/hjertet, eller fx koncentrationsbesvær. En klump i halsen, en vibration eller uro i kroppen.

Overskud igen

Kranio Sakral Terapi og healing virker afstressende på centralnervesystemet, kroppen kan igen slappe af og være tilstede. Man bliver bedre til at give slip og tillade sig selv af slappe af. Man får et større overblik og overskud igen i hverdagen – du finder dig selv igen og lærer, hvor du ikke skal ud igen!

Kontakt Kranio Sakral Terapeut Heidi Rønne