Migræne

Migræne er mere end hovedpine

Migræne er meget mere end blot hovedpine – som vi alle kender til.

Mange der kommer til mig med migræne, har haft det nærmest hele livet. Får ofte migræne piller for det. Nogle har migræne med aura – dvs forvarsler som fx flimren for øjnene inden migrænen sætter ind.

I et mørkt rum uden lyde og lys

Nogle ved godt at det “ligger til familien” – dvs arveligt. Andre kan se at det er hormonelt betinget – som for eksempel kvinder, der får det i forbindelse med deres cyklus. Nogle får det værre ved overgangs alder andre modsat. Kosten kan også spille ind – så fx kaffe, rødvin eller mørk chokolade kan påvirke migræneanfald. Og i nogle tilfælde kan man bare ikke se nogen sammenhæng.

Desuden spiller den psykiske tilstand også ind. Er man stresset eller meget presset i livet – er risikoen større for at udløse et anfald.

Lavere tryk i hovedet

Jeg afspænder også her “Det hele Menneske” – men har meget forkus på at afspænde især skuldre, nakke og hals og løsner således op til hovedet. Jeg sørger for at ilt og blod kan løbe uhindret til hjernen – således at trykket ikke blir for højt.

Jeg kan oftest hjælpe mine klienter til færre tilfælde af migræne eller mildere anfald – ja nogle er heldige at de slipper det helt.

Kontakt Kranio Sakral Terapeut Heidi Rønne