Kranio Sakral Terapi

Blid behandling med Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en meget blid og præcis form for behandling eller rettere sagt berøring. Kranio Sakral Terapi betyder behandling fra hovedet til korsbenet dvs. halebenet.

kranio sakral terapi skanderborg

Det er små blide tryk og bevægelser, der løsner spændinger op især i bindevævet op langs hele rygsøjlen. Jeg bruger altid bindevævsmassage, triggerpunkter og afspænding i behandlingen. Flowet i kroppen skal være i balance, og bevægelsen imellem haleben og nakke er uhyre vigtig for alle funktioner og organer i kroppen. Jeg skaber rum og åbner kroppen således af den selv kan restituere.

En lethed

En lethed i berøringen gør, at kroppen tager imod i stedet for at gøre modstand. Det er en anderledes behandling i forhold til massage. Det er mere berøringen og energien der sendes til kroppen. Jeg påvirker centralnerve systemet og løsner op for spændinger overalt. Både fysiske og psykiske spændinger giver slip. Jeg ser kroppen som en helhed og arbejder derud fra. Det hele menneske!

Også det psykiske

Når kroppen blir afstresset – slippes smerter og fx nervetråde blir’ frigjort – ja alle celler i kroppen slapper af og gir’ slip. Derfor påvirkes også det psykiske, da fx diverse hormoner i hjernes påvirkes positivt.

Kranio Sakral Terapi er forløsnende for både den fysiske og psykiske smerte – men ofte hænger disse to ting jo unægteligt sammen.

 

Kontakt Kranio Sakral Terapeut Heidi Rønne