Bindevævsmassage

Blid massage

Bindevævsmassage er en blid og effektfuld massageform, der løsner alle spændinger i ryggen. Jeg giver ikke fuld kropsmassage men fra lænden og op.

bindevævsmassage skanderborg

Bindevævsmassage gør det muligt at arbejde i dybden i kroppen med et let tryk. Det er en unik behandlingsform, som samtidig arbejder med nervesystemet, musklerne og bindevævet. Man ved i dag, at mange smerter sidder i bindevævet – og netop derfor skal der arbejdes blidt i det område. Det er blidt, behageligt, specifikt, og nemt og effektivt at rette kroppen op.

Teknikken anvendes på specielle steder; såsom triggerpunkter, akupunkturpunkter, meridianer m.v. Jeg åbner altid rygsøjlen op vhj. af bindevævsmassage.

Ideen med at massere bindevæv er en forholdsvis ny tankegang – utroligt blidt og effektivt og mange undersøgelser viser at netop meget fysisk smerte er bundet i bindevævet.

Massage kombineret med KST

Jeg udfører altid bindevævsmassage – men kun fra lænden og op til hoved og ud på skuldre og arme. Jeg bruger mandelolie og æteriske olier. Det kan være utroligt givende at starte en behandling med massage og derefter afslutte med Kranio Sakral Terapi, især godt ved lænd-/rygproblemer – skuldre-/arm- og nakkesmerter.

Kontakt Kranio Sakral Terapeut Heidi Rønne